Az asztalok lehetnek elegáns körasztalok vagy táblaasztalok is.
A vendégek egy gazdagon megterített, dekoratív svédasztalról szabadon válogathatnak.
A kiválasztott étellel a kedves vendég helyet foglal, az asztalánál.
Az ilyen típusú rendezvényeken az alkoholos és alkoholmentes italok a legtöbb esetben külön italpultból kerülnek felszolgálásra.
Speciális, színvonalas módja lehet a látványbüfé szervezése. Minden esetben az asztalokra teljes választékot tartalmazó menükártyát helyezünk ki.
Hideg előétel, svédasztalról kínálva
Libamáj mignon, tokaji aszúban érlelt arany mazsolával
Borsos kecskesajtkrém, aszalt paradicsommal
Füge tapenád, diós krékerrel
Füstölt libamell, fűszeres alma chutney-val
Saláta, svédasztalról kínálva
Színes salátabár, szarvasgombás, bazsalikomos, citromos, Provence fűszeres olívaolajokkal
Firenzei Farfalle saláta, Parmai sonkával
Almás, répás cékla saláta
Főételek, Chafingből kínálva, hozzá illő köretekkel
Hátszín csíkok Stroganoff módra, Lyoni hagyma ropogóssal, párolt jázmin rizs
Bőrén sült, tengeri fogasfilé, tejszínes-parajos, házi készítésű papardellével
Rozé kacsamell, medvehagymás, tejszínes francia rakottburgonya
Csirkemell Saltimbocca /friss bazsalikom levéllel, mediterrán sonkával vajban sült/, Assiago sajtos burgonyakrémmel
Vegetáriánus vendégeknek ajánljuk
Spagetti gomba ,,Bolognese”-vel, Gran Padano forgáccsal
Desszert, svédasztalról kínálva
Pándi meggy-csoki Mouse
Somlói evolúció
Trópusi mangó-curcuma “sajttorta” mini tart Mini képviselőfánk alma-karamell-fahéj habbal töltve