A parti bonyolításának célja, hogy a jelenlévők megismerkedjenek, tájékozódjanak, új üzleti, társasági kapcsolatok szülessenek, vagy elevenedjenek fel. Stílusa könnyed, oldott hangulatú, de elegáns. Lebonyolítható szűkebb családi körben, de nagy létszámú, hivatalos ünnepi formában is. A vendégek állva fogyasztanak, ellátásuknál az ételeket és italokat tálcáról kínáljuk körbe. Ajánlható kiállítások, tárlatok megnyitásakor, bemutatók szervezésekor, sajtótájékoztatókra, ilyenkor sokszor pezsgőt, koktélfalatkákat, Finger-Food-ot, mini szendvicseket kínálhatunk. Jellegében az állófogadáshoz hasonló, kisebb étel és nagyobb ital választékkal.
Jelen pillanatban 170 féle Finger Food-ot, 100 féle szendvicset tartunk a kínálatunkban.
Mandulába forgatott, sült juhsajt kockák, uborka kanapén
Provanszi nagy szemű olívabogyó, sült szalonnás bundában
Feketeerdei sonkabatyu, gomolyával töltve, áfonyában pácolt körtével
Csendes óceáni vadlazac Mouse, zöldalma szalmával, lazac kaviárral
Szőlőnyárs holland sajtokkal
Fűszeres, tatárkrémes mini buchée
Francia kecskesajt hab, Aszaltszilvával, vaníliás zellerrel
Aszalt paradicsommal, Olivával pácolt csirkemell, Comte sajtkrémmel
Erdei gombasaláta, fűszeres kacsa falatokkal
Serrano sonkarózsa, Genovai zöld pesto habbal, parmezán kosárkában
Gorgonzolás mini spagetti, dióval, holland vajban pirított királyrákkal
Szarvas sonka Carpacció, leheletnyi ribizlis, gyümölcsecet salátával
Francia fűszerekkel sült, libamáj Mouse, lime-os málna kockákkal