Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Programötletek
Reneszánsz királyi lakoma

Különleges alkalmakra ajánljuk, hiszen ez a kiemelkedően bőséges összeállítás, sok fogásos menükkel, a legnemesebb étkekből tevődik össze. Fácán, fürj, vadkacsa, szarvas, vaddisznó ételekkel lehet kiegészíteni a kínálatot. Kemencében sült, sörrel kenegetett malacpecsenye lehet az est fénypontja. Egészében felszolgálva már a látványa is ínycsiklandozó, mellé vörös áfonyás lilakáposzta, hagymás törtburgonya és cipó jár. A malac végső pirulására várva hízott liba májából készült ízes pástétommal kínáljuk vendégeinket. A lakoma végén friss kerti gyümölcsökből készült tál és a királyi torta zárja az ünnepi menüsort. Az étkek felszolgálása korhű cserépedényekben történhet, a kiszolgáló személyzet reneszánsz ruhákban tevékenykedik. Magában foglalja a Magyarország legjelentősebb borvidékeiről válogatott üveges borok illetve csapolt sörök korlátlan fogyasztását is.

 

Francia est

Akár nyári meleg vagy téli, fagyos estékre ajánljuk. A francia konyha már a 20. századra világszerte elismerést vívott ki. Mesterszakácsai uralják a Buckingham-palota és a szentpétervári Téli Palota konyháját is.

Az íz világ, az alapanyagok igazi különlegességek, sok-sok zöldséggel, gyümölccsel és a tengerek kincseivel kiegészítve.  Marha, bárány, borjú, vad, szárnyas ételeket kínálunk frissen sütve, vajjal és olíva olajjal elkészítve, sok salátával, friss „zöld füvekkel” ízesítve!

Franciaország híres a különleges borairól és sajtjairól! Az ételekhez eredeti francia borokat adunk, és a menüsort sajt kavalkád zárja, gyümölcsökkel és olajos magvakkal.

Moulin Rouge stílusában összeállított revü, kán-kán és tangó táncosok pezsdíthetik fel a hangulatot! A vendégeket a táncosok akár bevonhatják a műsorba. Forró hangulatú előadás céges bulikra tökéletes!

Afro est

Afrika, a fekete kontinens hangulata, igazi különlegesség egy jó bulira!

Fekete zenészek, táncosok, a dobok hangja mindenkit magával ragad!

Színes forgatag, erotikus kisugárzás jellemző a műsorra.

Az ételek nyílt lángon készülnek, mindig frissen, grillezve. Sok-sok zöldség, öntet jár hozzájuk, és különleges, sokak által nem ismert gyümölcsökkel kiegészítve. Pálmafákkal, búja növényzettel, cserép és faedényekkel közelíthetünk a természethez.

Az italok üdék, frissek, könnyű alkoholos és alkoholmentes koktélokból áll.

Latin, Salsa est

Forró hangulat, ritmus, gyönyörű táncosok, a kongák hangja, ez mind hozzátartozik a Latin életérzéshez. Ki kell táncolni a bánatot, az örömöt és a szerelmet! A szürke, hideg téli estékből a forró Kubába repít a zene.

Az ételekre a frissesség, könnyedség, fűszer gazdagság jellemző! A halak, tengergyümölcsei mellett, sok-sok ragus húsételt, salátákat, tésztákat, gyümölcsöket adunk!

Cukornád pálinka, rum, ananász, kókuszdió, ez mind elengedhetetlen egy koktélpult kínálatából!

Indiai est

Az Indiai ételekben a több ezer éves gasztronómiai fejlődés köszön vissza!

Minden tájegységnek megvan a saját főzési tudománya, más-más alapanyagokat, fűszereket használnak. A fogásokra jellemző a sokrétűség, állagukra, hőmérsékletükre, ízükre különböző ételeket tálalnak együtt, így igazi élmény e sok íz együttes kipróbálása.  Jellemző a csirkéből, bárányból, halból, birkából készült ételek, sok zöldséggel, salátával, és még több Basmati rizzsel. Indiában nagy hagyománya van a teafogyasztásnak, a rendezvényt kiegészíthetjük teabárral.

A test és a lélek ápolása, harmóniája nagyon fontos a távol-keleti népek között. A masszázs az egyik legrégibb és leghatékonyabb gyógymód, segítségével megtalálható a külső és belső egyensúly. Egy rövid frissítő masszázzsal kedveskedhetünk a vendégeinknek ebben a rohanó, stresszes világunkban!

Brazil est

Hangulatában a latin esthez hasonlít, csak sokkal színesebb, pergőbb. Ki ne látta volna a Riói karnevál forgatagát, tollakkal, gyöngyökkel, flitterekkel ékesített táncosokat, zenészeket.

A grillezett hús, a hal a tengergyümölcsei a tipikus fogások! Híresek a cukrász készítményeik, illatos krémek, kókuszos, szilvás süteményeik.

Görög est

Buzuki, kancsó tánc, Sirtaki, ez jellemző a görög zenére, táncra, mely örömöt közvetít a hallgatók, nézők felé.

A görög konyhát a hal, birkahús, az illatos zöldfűszer-növényekkel, olíva olajjal, citrommal ízesített zöldségek bőséges kínálata jellemzi. A zöldségek elkészítésében mutatja meg igazán a görög konyha az eredetiségét, különösen a muszakához nélkülözhetetlen padlizsánnal, amelyet töltve, csőben sütve is készítenek. A cukkínit zöldfűszeres rizzsel, vagdalt birkahússal töltik.

Népszerűek, híresek az articsóka ételeik. A tzaziki joghurttal, uborkából, fokhagymával ízesített frissítő fogás. Fontos szerepet játszanak az étkezésben a juh- vagy kecsketejből készült görög sajtok. Ezekből gyakran készülnek töltelékek, gratinírozott fogások, mártások, öntetek.

Mesés kelet

A műsorhoz rendelhetőek hastáncosok, tűznyelők, háremhölgyek, fakírok, keleti jelmezekben, különleges díszletek között.

Kialakítunk a helyszínen egy keleti kávé és teaházat, sok-sok szőnyeggel, párnával és jelmezes kiszolgáló személyzettel.

Jellemzőek a bárány, birka, csirke és halételek.

A terített asztalról nem hiányozhat a sokféle zöldsaláta,ecetes savanyúságok és az olíva bogyó. Az étkezés végén elmaradhatatlan a gyümölcs kavalkád és a kávé, tea.

Retró parti

Napjainkban divat a retro, a 60-as 70-es évek életérzése! Ki ne emlékezne a diszkó korszakra, a rock and rollra, a házibulikra? Bérelhető díszletekkel, fényekkel, kellékekkel, zenével repítünk mindenkit vissza az időben.

Indián tábor

Elsősorban szabadtéri rendezvényekhez, családi napokhoz ajánljuk!

Bérelhető amerikai wigwam, festett arcú indiánok!

Lehetőség van arcfestésre, lovaglásra, kézműves táborra, ügyességi versenyekre.

Az érkezőket tüzes vízzel, békepipával fogadjuk!

Az ételek nyílt tűzön készülnek. Lehetőség van ökör vagy malacsütésre!

Exkluzív műsorok

Különleges alkalmakra ajánljuk. A résztvevőket már az érkezéstől elkápráztatja a látvány, a műsorok felvezetése. Igazi magyar pálinkával, libamáj parféval, zakuszkival fogadjuk az érkezőket.  A vacsorafogásokat az egymást követő előadások között szolgáljuk fel, híres borászatok borait kínálva a menüsorhoz. Az előadás minden esetben színpadon történik, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse.

Lehet:
- magyaros táncest
- operett
- színházi előadás
- humor
- zene, koncert
- revü

Gyerek műsorok

Családi rendezvények esetén a gyermekekről is gondoskodni kell. Bohócok, lufi hajtogatók, gyermekfoglalkoztatók kötik le a kicsik figyelmét. A mágus képzőben a gyerekek és felnőttek egyaránt bepillanthatnak a bűvészet rejtelmeibe, trükköt tanulhatnak, majd a bátrabbak meg is csillanhatják tudásukat a mini színpadon. Tréfás népi versenyekre is van lehetőség, zenés gyerekelőadásokra, óriás játékokra. A furfangos logikai játszóházat azoknak ajánljuk, akik szeretnek töprengeni a furfangos és elmés feladatokon, stratégiai játékokon. A felsorolt játékok csak ízelítő kínálatunkból.

Gyerek zsúrokon, születésnapi partikon elengedhetetlen a gazdag szendvics kínálat, torta, apró sütemények, meleg italok
rostos italok széles kínálata.

Casino

Az emberek szeretik kipróbálni a szerencséjüket. Az elefántcsont golyó hangja, pattogása mindenkit lázba hoz!
Rendezvényeinket színvonalasabbá tehetjük Rulett-, Kártya-, Póker-, Black Jack, Kocka-, Biliárdasztallal, igény szerin krupiéval, hostessekkel. Mikromágusok körbejárhatnak a vendégek között és kisebb trükkökkel szórakoztathatják őket.

Jósda

Senkitől ne kérdezd, hogy mi a helyes vagy helytelen! A tarottkártya vagy cigánykártyavetés,
tenyérből jóslás, mind iránymutatás! A kártyákon keresztül válaszokat kaphatsz a szerelmi életről, egészségről, karrierről, családról. Ezoterika, horoszkópkészítés, sorselemzés.
Megrendelőink választhatnak a jóslások sokféle formájából, egészség programok sokszínűségéből.

Csocsó, játékgépek

Könnyed időtöltés, játék egymás vagy csak saját magunk ellen.

Táncos mixer show

A kiválasztott koktélokhoz igényes koktéllapot készítünk, amely tükrözi a Party arculatát, témáját.
Karibi hangulatú bárpult, pálmák, zöld növényzet, kényelmes ülőgarnitúrák is bérelhetők. Műsorszámok égő üvegekkel, szárazjéggel, flair technikával, koktélkeverős, közönség bevonásával.

Jelmezbál

Az év eleje a farsang, a felvonulások, a karneválok, a jelmezbálok ideje! A tél eltemetésére és a napfény előcsalogatására szervezett mulatságok egészen az ókorig vezethető vissza. Sok országban nagy hagyománya van az álarcos felvonulásoknak, gondoljunk csak Rióra vagy Velencére. Különleges hangulatú összejöveteleket, bálokat tudunk szervezni ahol a vendégek, meghívottak maskarában, álarcban, misztikus ruhákban jelenhetnek meg, de ez lehet akár egy rendezvény kiegészítő is ahol beöltözött előadók mutatják be a karneválok hangulatát.
A zenés mulatság, vigadalom, bál reggelig tart. A díszétkezés során a vendégek tányér szervizben kapják a menüsort, amely hagyományos magyar ételekből áll. A lakoma főleg vad, szárnyas és sertés húsból készül, a lezárása pedig minden esetben fánk.

Karikatúrista

Készülhet festett vagy rajzolt portré, vicces karikatúra. A rajzoló az egész rendezvényen rendelkezésre áll, mindenkiről készülhet kép! Egy rajz elkészítése nem több 5-10 percnél, viszont az „áldozatnak” örök emlék!

Retró italkóstoló, borkóstoló, pálinkakóstoló

Érdekes anekdota az uniós tárgyalásokról, hogy amikor a pálinka szó használatáért küzdött az uniós testület előtt a román és a magyar delegáció vezetője, a következő esemény zajlott le. Arra a kérdésre, hogy ki hogyan tudja megindokolni saját álláspontját, azaz hogy országa nyelvében ered a szó és országának volna kizárólagos joga ezt használni, a magyar külügyminisztérium képviselője felütötte a román nyelv értelmező kézi szótárát, ahol palincă címszó alatt a következő magyarázat volt olvasható: „A palincă magyar eredetű, gyümölcsből erjesztéssel és lepárlással készülő szeszes ital.” Az európai uniós testület ezzel a kérdést eldöntöttnek tekintette, hiszen ha maguk a románok is magyar eredetűnek nevezik az italt, akkor az tényleg csak magyar lehet. Így Magyarország megkapta a kizárólagos szóhasználat jogát.

A gyümölcspálinka (szilva-, barack-, eper-, körte-, alma-, cseresznye-), vad gyümölcspálinka (vadalma-, vadcseresznye-, vadkörte-, bodza-, csipkebogyó-, kökény-, sompálinka) kóstoló nemes kiegészítője lehet rendezvényüknek.

Karaoke

Éppen ideje, hogy mi magyarok is, akik köztudottan nagyon zenekedvelő nép vagyunk, élvezhessük a karaoke örömeit, kikapcsolódhassunk egy kis énekléssel – megtörve a szürke hétköznapok egyhangúságát.
Legyél Te is sztár, ha csak 3 percre is! Énekeld a legnagyobb zenei slágereket zenei aláfestéssel.
Céges rendezvények, partik, bulik tökéletes kiegészítője lehet a Karaoke Party.

« vissza