Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Tropicarium

A Tropicarium külön bejárattal rendelkező rendezvényterme, mely alul 230 m², felül a galérián 106 m², egy időben 100-120 személy befogadására alkalmas.

Különlegessége és egyedi adottsága hogy egyik fala maga a cápaakvárium. Az ablak mérete: 2.5 m x 14 m. Az akváriumban 4 homoki tigris-, 1 barna-, 2 leopárd cápa és kb. 500 egyéb hal úszik a mintegy 1.4 millió liter vízben. A látvány lenyűgöző és utánozhatatlan, melyet, ha a megrendelő úgy kívánja, különleges függönyrendszerrel el lehet takarni és csak a megfelelő pillanatban a vendégek szeme elé tárni.

A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték meg, pl. a falakon sehol máshol nem látható, a hangulathoz igazodó egyedi mozaik minta látható.
Saját ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő helyiség, kis öltöző és mellékhelyiségek szolgálják a vendégek teljes kényelmét.
Az asztalokat, székeket a rendezvény jellege és a különböző igények szerint helyezzük el.
A teremben turbosound System hangosítás, kivetítési lehetőség, magas színvonalú, multi funkciós fénytechnika, optikai szálas látványelemek (többek között a csillagos ég mintázata), színpad stb. áll a vendégek rendelkezésére.

A rendezvényterem alkalmas vállalati rendezvények, továbbképzések, divatbemutatók, autó bemutatók, árubemutatók, disco stb. megrendezésére, de szívesen fogadjuk a megszokottól teljesen eltérő környezetre vágyó családokat, baráti közösségeket is egy jó hangulatú leány- vagy legénybúcsú, esküvő, zártkörű születésnap, stb. megünneplésére is.

« vissza