Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Törökbálint

Törökbálint mindössze 8 km-re található Budapesttől, Bécset Budapesttel összekötő M-1-es autópálya mentén. A Budai hegység Szabadság hegycsoportja, és a Tétényi-fennsík között terül el a Csiki-hegyek gyűrűjében, festői szépségű kisváros. A rendezvényház Ófalu központjában található, a buszvégállomástól (272, 172, 140, 88) hárompercnyi gyalogútra.

Az itt található rendezvény központ vadonatúj, igényesen kivitelezett, több funkciós létesítmény. Fény és hangtechnika kiváló.  Az épületben több terem található, különböző méretekben.  A Feleki Kamill terem mobil fallal leválasztható, amíg a nagy teremben zajlik a konferencia, a márvánnyal burkolt Foyer-ben előkészülhetünk kávébekészítéshez, étkezéshez.

Rendelkezésünkre állnak hang, fény technikus szakemberek a rendezvény teljes időtartamára. Audiovizuális eszközök bérlésére is van lehetőség, a teljesség igénye nélkül, mint például: mozi projektor, mozivászon, színpadi fény-, és hangtechnika, tolmácshelység, konferencia szett.

« vissza