Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Sátor

A Golftanya Driving Range a III. kerületben, a Hajógyári szigeten várja leendő céges és magán rendezvényeit. Budapest szívében 23.000 m2 zöldterület, ill. egy 300 m2-es rendezvénysátor ad otthont a rendezvényének. Kreatív csapatunk az alábbi rendezvények szervezését, lebonyolítását vállalja:

Játékos, sportos és klasszikus csapatépítés a cég munkatársainak összekovácsolására.

Családi nap alkalmazottai és családjainak részére is. Gyerekeknek ugrálóvár, vízi csúszda, kalandos játékok, készségfejlesztő foglalkozások, felnőtteknek ügyességi játékok, gasztronómiai élmények tehetik feledhetetlenné a velünk töltött hétvégét!

Tartsa meg sajtótájékoztatóját, termékbemutatóját a Golftanyán! Szigetelődjenek el a nagyváros zajától és élvezzék a szép környezet nyújtotta lehetőségeket!

A rendezvények után egy hangulatos grillpartival, bográcsban főzéssel zárhatjuk a napot. Faszénen grillezett húsokkal, zöldségekkel, házi rétessel csillapíthatják éhségüket a vendégek.

« vissza