Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Normafa

Budapest egyik legszebb részén a Budai hegyek között, a Sváb-hegy és a Széchenyi hegy közvetlen közelében 46 hektáros ősfás park helyezkedik el, fent a Normafánál!  Több terem, sportcsarnok, szabadtéri színpad, medence áll a rendelkezésünkre. Nincs a közelben szomszéd, csak csend, nyugalom.

A terület adta lehetőségek kiválóan alkalmasak nagyobb céges összejövetelek megrendezésére, családi- és sportnapok, vagy egyéb más szabadtéri és beltéri események céljára egyaránt.  A szabadtéri színpadon koncertek, előadások, filmvetítések lebonyolítása lehetséges, akár több ezer fő részvételével.  A medence és a körülötte elterülő füves terület pedig hangulatos helyszíne lehet több száz fős állófogadásoknak, családi napnak is. A Sportcsarnok, a rendezvény- és konferenciatermek, különböző létszám igényt elégítenek ki, lehet szó, esküvők, fogadások, bemutatók, vagy előadások, konferenciák megrendezésére.  A teljes körű szolgáltatást, akár szállás biztosításával tehetjük teljessé! Különböző kategóriájú szobák, bungalók szolgálhatják a megfáradt résztvevők kényelmét.

Budapest egyik legszebb helyén, a festői környezetben lévő, egyedi adottságokkal rendelkező 60 szobás akár 200 férőhelyes hotel egyszerre nyújt otthont, aktív kikapcsolódást igénylő vendégeinknek, üzleti és baráti társaságoknak, rendezvényeknek (három teniszpálya, télen mini sípálya, finn szauna és merülő medence, asztali foci és asztalitenisz lehetőséggel). Közvetlen kertkapcsolatos konferenciaterme, óriási bálterme, tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb események színteréül! Felszerelésük teljes, a projektortól a hangosításon át akár a szinkron tolmácsig. Óriási zárt parkolóval rendelkezik, melyet a meghívottak ingyenesen használhatnak.

Gyalogtúrákat, biciklitúrákat, hegymászást, gombatúrákat szervezhetünk az erdőben.

Outdoor, extrém Outdoor programoknak, számháborúnak, csapatépítő játékoknak adhat otthont a szálloda.

« vissza