Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Korshak Rendezvényközpont Százhalombatta

A százhalombattai Rendezvényközpont 2010 tavaszán nyitotta meg kapuit a város szívében. Az impozáns épület – kivételes technikai megoldásainak köszönhetően – egy időben több rendezvény, időszaki kiállítás és egyéb kulturális esemény befogadására is kiválóan alkalmas. A Rendezvényközpont kettő darab 470 nm-es teremmel rendelkezik, amelyek mobil falrendszerrel több szekcióra is oszthatók, kisebb létszámú rendezvények, szekcióülések esetén. A csúcstechnológiával felszerelt termek légkondicionáltak, hangszigeteltek és bútorozottan is bérelhetők. A termek mobil és hangszigetelt térelválasztó falakkal rendelkeznek, így a konferenciatermek három kisebb szekciókra is oszthatók.

A helyszín előnyei:

- Beépített hang- és vetítéstechnika adott.
- A rendezvények lebonyolításához szükséges berendezést a bérleti díj tartalmazza.
- A tetőterasz több száz fős grill partik lebonyolításához remek lehetőséget nyújt, ahonnan csodás kilátás nyílik a város zöldövezeti részére és a mediterrán jelegű, modern Főtérre (Szent István tér).
- A helyszín előtt nyolcvankilenc ingyenes parkolóhely található, a hatvanhat férőhelyes ingyenes mélygarázs, a Szent István tér alatt is a vendégek rendelkezésére áll.
- A vendégek elszállásolására igény esetén a közeli háromcsillagos, wellness részleggel és só barlanggal rendelkező hotelben van lehetőség.

« vissza