Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Károlyi-Csekonics Palota

A belváros szívében, a Palota negyedben található. A XIX. században a társasági élet kiemelt helyszíne volt. A rezidenciát Csekonics Margit kapta nászajándékba szüleitől, tervezésével a bécsi Fellner és Helmer Irodát bízták meg, ők építették többek között az Operaház és a Vígszínház épületét is. Műemlékvédelmi szempontokat messzemenőkig szem előtt tartó felújítás nyomán 2007-ben visszanyerte eredeti pompáját. A palota eredeti beosztása jórészt megmaradt, ahogyan a Thék Endre műhelyében készült faragott díszítőelemek, az egyedülálló lépcsőfeljáró és az emeleti helyiségek intarziája is. A Rezidencia jelenleg rendezvényközpontként működik. Reprezentatív termei, impozáns hallja elegáns otthona lehet gálaeseménynek, prezentációknak, elegáns esküvőknek.

A hallba lépve a faragásokkal gazdagon díszített, impozáns lépcső ragadja meg a figyelmünket, amely felvezet az emeleti termekhez. Itt található a Bálterem, amely akár 300 fő befogadására is alkalmas, konferenciák, bálok, esküvők ideális helyszíne.

A Csekonics teremben akár 100 fő is kényelmesen elfér, sajtótájékoztatók, partnertalálkozók, állófogadások tarthatóak itt.

Az Előadóterem a moziszerűen elrendezett fix széksoroknak köszönhetően vetítések, szekcióülések helyszínéül szolgálhat.

A Rezidenciában a vendéglátás is megoldott, kávészünettől a gálavacsoráig mindenre van lehetőség az impozáns termek valamelyikében vagy akár a Hallban is.

A gyönyörű épület a Kálvin tér közvetlen közelében található, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

« vissza