Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Budaörs

A budaörsi rendezvényközpont az M1-M7 autópályák bevezető szakaszától 3 percre, a városból könnyen és gyorsan elérhető helyen várja vendégeit, remek helyszínt biztosítva kisebb-nagyobb létszámú rendezvényeknek egyaránt. A légkondicionált termekből a hozzájuk tartozó tetőteraszról csodálatos kilátás nyílik a budaörsi és törökbálinti dombokra. A gépkocsival érkezők díjmentesen vehetik igénybe a 80 férőhelyes parkolót.

Minden terem rendelkezik természetes világítással, valamint a legmagasabb színvonalú akusztikai és hangszigetelési megoldásokkal. A rendezvényközpont audio és video berendezései központi stúdióból vezérelhetők. Termekben igény esetén internet hozzáférést biztosítunk. A terem előterében ruhatár, raktár, és mosdók állnak a vendégek rendelkezésére. A rendezvényközpont akadálymentes, így mozgáskorlátozott vendégeink számára is kényelmesen megközelíthető.

A terem nagy (45dB) hangszigetelésű mobilfalakkal 1/3-2/3 vagy 1/3-1/3-1/3 arányban kisebb alapterületű, önállóan használható termekre osztható, illetve a fal-elemek tetszőleges kombinációi lehetőséget adnak különféle kreatív térelválasztási és alaprajzi megoldásokra. A leválasztott termek önálló video- és hangtechnikával rendelkeznek.

További opciót jelent a rendezvényközpont 150 négyzetméteres terasza, amely gyönyörű panorámájával hangulatos és különleges helyszínt biztosít tavasztól késő őszig.

« vissza