Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Balatonföldvár

Balatonföldvár kulturális életének központja a Bajor Gizi Közösségi Ház és Könyvtár. A régi földvári kultúrház – aminek ócska színpadát Bródy János is megénekelte – helyett 1994-ben adták át az új, modern épületet. A közösségi ház frekventált helyen, a város központjában várja látogatóit. Az intézmény kimondottan több funkció betöltésére létesült, jól kiszolgálva az eltérő kulturális igényeket. A korszerű, egyedi tervezésű és kellemes hangulatú épület alapterülete 1 400 m2. Különböző méretű termei többféle rendezvény megtartását is lehetővé teszik.
Főbb helyiségei a nagyterem vagy színházterem 290 férőhellyel, az emeleti galériás könyvtár, az 50 fő befogadására alkalmas kiselőadó- és kiállító terem, a 20 fős oktatóterem.

A közösségi házat több művészeti alkotás is díszíti. A ház névadójáról, Bajor Giziről készült dombormű, V. Majzik Mária alkotása a földszinten található.

« vissza