Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
A Budai Vár

Budapest legfrekventáltabb helyén, a Budai Vár impozáns barokk palotájában található, a Budapesti Történeti Múzeum.
Ma a palota negyed a főváros egyik legjelentősebb kulturális központja. A Múzeum őrzi az egykori középkori vár, a város és a palota feltárt emlékeit. Az épületben találhatóak olyan hangulatos termek, mint a Királypince, a Gótikus Lovagterem vagy a Barokk Udvar.

Rohanó világunkban felemelő érzés, hogy erre a csodálatos helyre, történelmi falak közé hívhatjuk meg a kedves vendégeket, és itt tarthatjuk meg a kiemelt fontosságú rendezvényeket.
A Gótikus terem 1420 táján épült, a kétpilléres, csúcsíves keresztboltozatos csarnok a Királynék lakosztálya volt. Hatalmas belső tereivel, szépen felújított, monumentális falaival, karakteres megjelenésével igazi királyi lakoma helyszínéül szolgálhat! A hozzá tartozó csodálatos, Barokk kert külön említést érdemel. A vaskos várfalak egyedi háttérrel szolgálnak a rendezvénynek, meghitt hangulata egy szempillantás alatt a múltba repít vissza.
A várfalról elénk táruló, éjszakai Budapest látványa mindenkit magával ragad.

« vissza