Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.

Helyszínek

Budapesti rendezvényhelyszínek, vidéki rendezvényhelyszínek, Balaton környéki rendezvényhelyszínek

Normafa

Budapest egyik legszebb részén a Budai hegyek között, a Sváb-hegy és a Széchenyi hegy közvetlen közelében 46 hektáros ősfás park helyezkedik el, fent a Normafánál!  Több terem, sportcsarnok, szabadtéri színpad, medence áll a rendelkezésünkre. Nincs a közelben szomszéd, csak csend, nyugalom.

A terület adta lehetőségek kiválóan alkalmasak nagyobb céges összejövetelek megrendezésére, családi- és sportnapok, vagy egyéb más szabadtéri és beltéri események céljára egyaránt.  A szabadtéri színpadon koncertek, előadások, filmvetítések lebonyolítása lehetséges, akár több ezer fő részvételével.  A medence és a körülötte elterülő füves terület pedig hangulatos helyszíne lehet több száz fős állófogadásoknak, családi napnak is. A Sportcsarnok, a rendezvény- és konferenciatermek, különböző létszám igényt elégítenek ki, lehet szó, esküvők, fogadások, bemutatók, vagy előadások, konferenciák megrendezésére.  A teljes körű szolgáltatást, akár szállás biztosításával tehetjük teljessé! Különböző kategóriájú szobák, bungalók szolgálhatják a megfáradt résztvevők kényelmét.

Budapest egyik legszebb helyén, a festői környezetben lévő, egyedi adottságokkal rendelkező 60 szobás akár 200 férőhelyes hotel egyszerre nyújt otthont, aktív kikapcsolódást igénylő vendégeinknek, üzleti és baráti társaságoknak, rendezvényeknek (három teniszpálya, télen mini sípálya, finn szauna és merülő medence, asztali foci és asztalitenisz lehetőséggel). Közvetlen kertkapcsolatos konferenciaterme, óriási bálterme, tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb események színteréül! Felszerelésük teljes, a projektortól a hangosításon át akár a szinkron tolmácsig. Óriási zárt parkolóval rendelkezik, melyet a meghívottak ingyenesen használhatnak.

Gyalogtúrákat, biciklitúrákat, hegymászást, gombatúrákat szervezhetünk az erdőben.

Outdoor, extrém Outdoor programoknak, számháborúnak, csapatépítő játékoknak adhat otthont a szálloda.

Törökbálint

Törökbálint mindössze 8 km-re található Budapesttől, Bécset Budapesttel összekötő M-1-es autópálya mentén. A Budai hegység Szabadság hegycsoportja, és a Tétényi-fennsík között terül el a Csiki-hegyek gyűrűjében, festői szépségű kisváros. A rendezvényház Ófalu központjában található, a buszvégállomástól (272, 172, 140, 88) hárompercnyi gyalogútra.

Az itt található rendezvény központ vadonatúj, igényesen kivitelezett, több funkciós létesítmény. Fény és hangtechnika kiváló.  Az épületben több terem található, különböző méretekben.  A Feleki Kamill terem mobil fallal leválasztható, amíg a nagy teremben zajlik a konferencia, a márvánnyal burkolt Foyer-ben előkészülhetünk kávébekészítéshez, étkezéshez.

Rendelkezésünkre állnak hang, fény technikus szakemberek a rendezvény teljes időtartamára. Audiovizuális eszközök bérlésére is van lehetőség, a teljesség igénye nélkül, mint például: mozi projektor, mozivászon, színpadi fény-, és hangtechnika, tolmácshelység, konferencia szett.

Budaörs

A budaörsi rendezvényközpont az M1-M7 autópályák bevezető szakaszától 3 percre, a városból könnyen és gyorsan elérhető helyen várja vendégeit, remek helyszínt biztosítva kisebb-nagyobb létszámú rendezvényeknek egyaránt. A légkondicionált termekből a hozzájuk tartozó tetőteraszról csodálatos kilátás nyílik a budaörsi és törökbálinti dombokra. A gépkocsival érkezők díjmentesen vehetik igénybe a 80 férőhelyes parkolót.

Minden terem rendelkezik természetes világítással, valamint a legmagasabb színvonalú akusztikai és hangszigetelési megoldásokkal. A rendezvényközpont audio és video berendezései központi stúdióból vezérelhetők. Termekben igény esetén internet hozzáférést biztosítunk. A terem előterében ruhatár, raktár, és mosdók állnak a vendégek rendelkezésére. A rendezvényközpont akadálymentes, így mozgáskorlátozott vendégeink számára is kényelmesen megközelíthető.

A terem nagy (45dB) hangszigetelésű mobilfalakkal 1/3-2/3 vagy 1/3-1/3-1/3 arányban kisebb alapterületű, önállóan használható termekre osztható, illetve a fal-elemek tetszőleges kombinációi lehetőséget adnak különféle kreatív térelválasztási és alaprajzi megoldásokra. A leválasztott termek önálló video- és hangtechnikával rendelkeznek.

További opciót jelent a rendezvényközpont 150 négyzetméteres terasza, amely gyönyörű panorámájával hangulatos és különleges helyszínt biztosít tavasztól késő őszig.

Lágymányosi Rendezvényterem

A Petőfi-híd lábánál ajánlott terem mindenhez közel, mégis csodálatos zöld környezetben fekszik.

Jellemzői:
- Gondozott, parkosított, kellemes környezet.
- Az egyetemi városrész hagyományaihoz, hangulatához illeszkedő, igényes klinker homlokzatok, természetes kőburkolatok.
- Kitűnő, természetes megvilágítás
- Nyitható ablakok, természetes szellőzés
- Hatékony terület kihasználás
- Központi hűtés-fűtés
- Álpadló, dugalj dobozokkal
- Kiépített hangosítás

A terem minden ablaka zöldre néz, hatalmas világos terei ideálissá teszik, konferenciák, bemutatók, céges rendezvények színterévé

Buda közeli Kastély

Ideális helyszíne lehet egy exkluzív rendezvénynek a 11.000 négyzetméteres ősparkkal körülvett kastély. Csepel szigeten található, Budapesttől 6 kilométerre. 1892-ben épült és 2005-ben varázsolták újjá. A márvánnyal burkolt elegáns díszterem, reprezentatív előtérrel rendelkezik. Hangulatos kertje a rendezvénynek kellemes, nyugodt légkört biztosít. A rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig kivitelezhető helyben, mivel a kastély jól felszerelt konyhával rendelkezik. A termekhez adott, igény szerint, az alap technikai felszereltséget (flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is kérhető. Szálláslehetőség van az épületben és a közvetlen környezetében is.

Városliget, Diplomata negyed

Budapest központjában több, rendezvényhez, esküvőhöz tökéletesen alkalmas helyszín található! A Pesti paloták, Villák rendkívül elegáns, romantikus hátteret biztosítanak.  A kis létszámú baráti, családi összejövetelektől, az akár több száz fős esküvők, konferenciák, bemutatók lebonyolítására nyílik ezekben lehetőség.

Rendezvényterem I.
( Experidance ház )
A közelmúltig a kulturális élet egyik központja volt rengeteg előadással, koncerttel. Kisebb átalakítás után, mint rendezvényhelyszín nyitotta meg kapuit. 150 nm-es előtérből, 300 nm-es díszteremből, és egy 90 nm-es különteremből áll, melyek összenyithatók. Napközben kiválóan elsötétíthető, hatalmas belmagasságával, technikai felszereltségével tökéletes helyszíne lehet konferenciáknak, tréningeknek. Frekventált helyen található, a városligethez, Felvonulási térhez közel, mégis könnyen megközelíthető. Ingyenes, zárt parkoló tartozik hozzá! Amíg a teremben zajlik a konferencia, meeting, ezalatt az idő alatt a márvánnyal burkolt előtérben előkészülhetünk kávészünet bekészítéssel, étkezéssel.

Rendezvényterem II.
( Dürer terem )
Ugyanezen a területen található nagyterem, kerek asztalos ültetéssel 500 vendégnek nyújt kényelmes elhelyezést, széksoros elrendezéssel pedig akár 700 főnek is. Óriási befogadó képessége még Budapesten is ritkaság! Nagy létszámú rendezvények, bálok, konferenciáknak, céges partnertalálkozóknak, vagy előadásoknak és képzéseknek is színvonalas helyszíne lehet.

Rendezvényterem III.
( Versailles terem )
A főváros diplomata negyedében található, a kis földalattitól, Andrássy úttól, Hősök terétől pár perc sétával elérhető. A közelben több száz autó parkolása díjmentesen megoldható. A rendezvényterem egy 530 nm-es és egy 170 nm-es egybenyitható helyiségből áll, amelyben 300 fős események lebonyolítására is lehetőség van. A terem francia stílust képvisel, a rendezvény arculatához könnyen dekorálható. A rendezvényteremben beépített színpad, öltözők, zuhanyzók és egyéb kiszolgáló helyiségek állnak rendelkezésünkre. A terem kiválóan alkalmas céges és magánesemények, bálok, partik, konferenciák, sajtótájékoztatók, szemináriumok, esküvők lebonyolítására.

Rendezvényterem IV.
( Ádám Villa )
A városligeti fasor gyöngyszeme. Jelenleg, régi állapotának teljes fényében, rendezvényházként és kis létszámú esküvők, családi események helyszíneként üzemel. Elsődlegesen céges rendezvények megvalósítása céljából került kialakításra: üzleti-, és partnertalálkozók, megbeszélések, konferenciák, előadások, workshopok, tréningek, oktatások, tanfolyamok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, aukciók, árverések, dedikálások és nem utolsó sorban, dolgozói rendezvények, karácsonyi vagy születésnapi céges összejövetelek befogadására ideális.

Előkelő és romantikus szecessziós stílusa révén alkalmas teret biztosít elegáns környezetbe tervezett, akár kihelyezett – polgári szertartással egybekötött – esküvők, és egyéb privát események számára is. Falai között színházi műsoros estek, kamara koncertek, kiállítások, klubestek magas színvonalú lebonyolítására van lehetőség.

Duna-parti Palota

Az épület Budapest belvárosában kínál egyedülálló lehetőséget magánszemélyek és cégek részére neobarokk stílusú, többfunkciós termeiben, rendezvények lebonyolítására.  A 110 éves 3 emeletes épület a mai napig őrzi a korabeli építészet eleganciáját. Kitűnő helyszíne lehet esküvőknek, fogadásoknak, díszvacsoráknak, báloknak, banketteknek, partiknak, baráti és céges összejöveteleknek, konferenciáknak, meetingeknek.

Termekhez igénybe vehetőek a legkülönfélébb technikai és műszaki eszközök (projektor, vászon, laptop, videó- és DVD lejátszó, asztali hangosítás konferencia, vezetékes és URH mikrofonok, színpadi fény és hangtechnika, koncert zongora). Protokoll szolgáltatások (hostess és tolmács személyzet biztosítása, delegációk utaztatása, szállásolása).  Teljes körű rendezvény dekoráció (textíliák, zöld növények, virágok, hangulatvilágítás, fényfestés), hang-és videó felvételkészítés, rendezvényfotózás.

Budapest, a fürdők városa

A gyógyfürdők a XX. század elejétől patinás színfoltjai fővárosunknak. Ha már megunta a megszokott helyszíneket, és valami igazán újjal szeretné meglepni vendégeit, rokonait, barátait, partnereit, tartsa rendezvényét valamelyik Budapesti fürdőben.

A különleges építészeti megoldások, hangulatos medencékkel párosítva, ideális színteréül szolgálhatnak az Ön rendezvényének.

A török korban épült fürdőink sajátos hangulatukkal egyedi, zártkörű rendezvényekre alkalmasak, fedett medencetereik és az előcsarnokok átalakíthatók bálok elegáns helyszínévé is. Igazi kuriózumnak számít a Széchenyi fürdő. Romantikus díszterme kiválóan alkalmas gálavacsorák lebonyolítására. A terem külön bejárattal rendelkezik, a fürdő előtti félköríves fogadórészt pezsgős koccintásokhoz javasoljuk.

A fürdők befogadóképessége körasztalos ültetéssel: 100 főtől akár több száz főig!

Festetics Palota

Teljes körű felújítás után 2003 őszén nyitotta meg újból kapuit az Ybl Miklós által tervezett Festetics Palota. Az épület tökéletesen restaurált történeti terei és udvara jelenleg egyedülálló szépségű rendezvényhelyszínként működik. Különleges díszítésű termekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal szeretnénk hozzájárulni a palota falai között megtartott események emelkedett hangulatához, hogy mindazoknak, akik ellátogatnak ide, valóban különleges, egyedi élményben lehessen részük. A palota kiváló „hátteret” biztosít koncertekhez, bálokhoz, esküvőkhöz, fogadásokhoz, minden eseményhez, amely igényli a klasszikus szépségű, finom eleganciájú környezetet. A szakmai rendezvények magas színvonalú lebonyolításához, pedig a termek a legmodernebb technikával és tolmácsfülkékkel vannak felszerelve.

Ezüstplatán Rendezvényház

Az újonnan felújított Ezüst Platán terem 260 nm-ével, 40 nm-es színpadával, számos rendezvény lebonyolítására alkalmas: esküvők, színházi előadások, meetingek, koncertek, kiállítások, táncházak stb. Befogadóképessége a rendezvény típusától függően 110-240 fő. Mivel az épület mindössze 200-300 méterre található a XXII. kerületi Önkormányzattól, valamint a katolikus illetve református templomtól, különösen alkalmas esküvői rendezvények lebonyolítására. Ilyen és ehhez hasonló alkalmak esetén 180 cm-es körasztalokat tudunk biztosítani, melyek elhelyezése szabadon variálható.

Az épülethez kellemes hangulatú kerthelyiség és 400 nm-es, dísznövényekkel beültetett kert tartozik. 10 személygépkocsi részére zárt parkolót tudunk biztosítani, valamint az épület mellett kijelölt parkolók is a rendelkezésünkre állnak.

Laffert Kúria

Az épület dísztermében található eredeti barokk freskó részleteknek, a két bejárat körüli eredeti barokk kőkeretnek, valamint az épületen körben megtalálható barokk lábazatnak köszönhetően országosan védett műemléképületről van szó. A díszterem és a két oldalra nyíló szalonok egyesítésével olyan barokk térsor jött létre, amely igazán hangulatos rendezvények színhelye lehet. A kertben pihenőhelyek szolgálják az odalátogatók kényelmét a kert két oldalsó intim tereiben: a lugasban és a fűszerkertben. A korabeli barokk kertekre jellemző növényalkalmazás hivatott biztosítani a műemléki épület műemléki környezetét. Ennek megfelelően a kert téri kialakításában nagy szerepet tölt be a nyírt sövényfalból kialakított lugas, a dézsákba ültetett gömbfák, a nagy központi füves tér, az almafaliget és a sövényültetés mentén kialakított virágos oldalkert.

Szabadság téri Rendezvény terem

Esküvők, családi rendezvények, fogadások, bankettek, bálok, konferenciák, termékbemutatók lebonyolítására alkalmas, 500 m2-es, klimatizált előadóterem Budapesten, a Belváros szívében található.

A terem és az azt kiszolgáló helyiségek 2003-ban teljes egészében felújításra kerültek az épület eredeti népi, szecessziós stílusában. Az utcáról önálló bejárattal rendelkező, impozáns lépcsősoron át megközelíthető előcsarnokban található a kávézó, az azt kiszolgáló pult, s innen nyílnak a mosdók is. A rendezvényteremben 15-20 kerekasztal helyezhető el.
A terem része a kb. 40 nm-es színpad és az ehhez tartozó öltöző-, mosdó-, raktárhelyiségek. A vendéglátáshoz rendelkezésre áll egy, a szabványok szerint felszerelt melegítőkonyha, hűtőgépek, változtatható nagyságú tálaló asztalok. A színpad működtetéséhez szükséges világítás és hangtechnika biztosított.

Gödöllői Királyi Kastély

A magyarországi kastélyépítészet egyik legjelentősebb, méreteiben is impozáns műemlék együttesének építtetője Grassalkovich Antal gróf. Mayerhoffer András salzburgi származású építőmester 1735 után kapott a főúrtól megbízást a kastély építésére.

A kettős U alakú, hatalmas parkkal rendelkező kastély még a század során több bővítésen és átalakításon ment keresztül, mai formáját végül is a XIX. század elején nyerte el.

Erzsébet királyné szívesen tartózkodott Gödöllőn, ahol magyar környezete mély szeretettel vette körül, s tragikus halála után a kastély Felsőkertjéhez kapcsoltan emlékparkot létesített.
A történelemmel átitatott patinás épület együttes bensőséges termeivel, több száz főt befogadni képes rendezvény terekkel, kiválóan alkalmas céges rendezvények, családi események rendezésére.

A Kastély Budapesttől vagy a Liszt Ferenc repülőtértől 15-20 perces autóútra található.

Több teremmel rendelkezik:
- Márvánnyal burkolt, aranystukkós Díszterem
- Európában is ritkaságszámba menő, gyönyörű Lovarda
- Barokk Kastélyszínház
- Boltíves, festett falú Barokk terem
- 1.000 nm-es Díszudvar
- számos kristálycsilláros, mennyezeti stukkós, tükrös kisebb szalon

Sacelláry Kastély

A szecessziós stílusú kastélyt az 1800-as évek végén építtette Sacelláry György leánya, Irén számára. A finom eleganciájú műemléket húszezer négyzetméteres őspark övezi, melynek vadgesztenyefái a földbirtokosnő kedvencei voltak.

A korábban oktatási intézményként működő épület csodálatos faburkolattal, gipszstukkókkal és Róth Miksa műhelyéből kikerült ólomüveg ablakokkal díszített aulája, nagy- és kistermei a felújítást követően eredeti szépségükben adnak otthont különböző rendezvényeknek.

A kastély és parkja kiválóan alkalmas fogadások, tanfolyamok, konferenciák, kiállítások, koncertek, vállalati rendezvények, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, kerti mulatságok és esküvők bonyolítására. A termek bérlői számára egyéni igények szerint teljes körű kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítunk, mint például: technikai berendezések és Catering helyszíni telepítése, tolmácsok szerződtetése, kulturális és turisztikai programok szervezése, busz transzfer, szállás.

Yacht Club

Hatalmas teraszokkal rendelkező, három oldalról üvegfalakkal határolt épületet ajánlunk közvetlenül a Duna parton. Tökéletesen alkalmas privát rendezvényekre, esküvőkre akár 100-150 főig. A környékén nincsenek lakóépületek, csak hatalmas füves, parkosított terület. A modern, letisztult épület, világos belső tereivel, könnyen dekorálható, alakítható.

Az alsó szint 250 nm-es terem +150 nm-es terasz, kilátással a kikötőre.

A felső szinten több kisebb helyiség található, akár szekció teremként is használhatóak, panoráma terasszal. Az épület belülről nagyon jól dekorálható, mi hajós hangulatot álmodnánk bele: vitorlákkal, hajókötéllel, kagylókkal. Természetesen a neutrális kialakítás miatt bármilyen koncepció kialakítható.

A hely akár hajóval is megközelíthető!

II. kerület

A Klebelsberg Kunó Művelődési, Kulturális és Művészeti Központ a II. kerületi, budai hegyek által körülölelt festői környezetben fekszik, a hajdani Klebelsberg-birtokhoz tartozó területen. A 2005 nyarán megnyitott intézmény különleges építészeti megoldásait a régi kúriaépület ihlette, mely a felújítást követően megőrizte klasszicista vonásait.  A különböző anyagok (terméskő, fém, tégla, beton) alkalmazása az épület új szárnyában már a kortárs építészet formavilágát tükrözi. A Kultúrkúria folyosóin rámpák könnyítik a mozgássérültek közlekedését.

A Budai Vár

Budapest legfrekventáltabb helyén, a Budai Vár impozáns barokk palotájában található, a Budapesti Történeti Múzeum.
Ma a palota negyed a főváros egyik legjelentősebb kulturális központja. A Múzeum őrzi az egykori középkori vár, a város és a palota feltárt emlékeit. Az épületben találhatóak olyan hangulatos termek, mint a Királypince, a Gótikus Lovagterem vagy a Barokk Udvar.

Rohanó világunkban felemelő érzés, hogy erre a csodálatos helyre, történelmi falak közé hívhatjuk meg a kedves vendégeket, és itt tarthatjuk meg a kiemelt fontosságú rendezvényeket.
A Gótikus terem 1420 táján épült, a kétpilléres, csúcsíves keresztboltozatos csarnok a Királynék lakosztálya volt. Hatalmas belső tereivel, szépen felújított, monumentális falaival, karakteres megjelenésével igazi királyi lakoma helyszínéül szolgálhat! A hozzá tartozó csodálatos, Barokk kert külön említést érdemel. A vaskos várfalak egyedi háttérrel szolgálnak a rendezvénynek, meghitt hangulata egy szempillantás alatt a múltba repít vissza.
A várfalról elénk táruló, éjszakai Budapest látványa mindenkit magával ragad.

MTA díszterem

Rendezvényház a Budai Várban, a Bécsi kapu közelében.
Egy patinás épületben találhat rá, a világörökség részeként védett BUDAI VÁR, LEGSZEBB HELYSZÍNÉRE!

A Halászbástya, a Nagyboldogasszony templom közelében a Budavár Szalon gyönyörű terei kiváló helyszínül szolgálnak díszvacsorák, konferenciák, koncertek, esküvők, előadások, partik, sajtórendezvények részére. Akár 250 fő kényelmesen elfér, kerekasztalos ültetés esetén. Szökőkutas, hatalmas belső kertje lehetőséget biztosít érkezéskor akár egy pezsgős fogadásra, de gyönyörű polgári szertartás is megtartható itt!

Zenetudományi Intézet

Szintén a Budai Várban található a Zenetudományi Intézet. A gyönyörűen felújított épület kisebb-nagyobb reneszánsz stílusú termei, belső udvara, tökéletesen megfelelnek egy varázslatos, romantikus esküvő színteréül. Zöldellő kertjéből csodálatos kilátás nyílik a Parlamentre, a Halászbástyára. Az itt megrendezett eseményre még évek múlva is büszkén fognak visszaemlékezni!

Károlyi-Csekonics Palota

A belváros szívében, a Palota negyedben található. A XIX. században a társasági élet kiemelt helyszíne volt. A rezidenciát Csekonics Margit kapta nászajándékba szüleitől, tervezésével a bécsi Fellner és Helmer Irodát bízták meg, ők építették többek között az Operaház és a Vígszínház épületét is. Műemlékvédelmi szempontokat messzemenőkig szem előtt tartó felújítás nyomán 2007-ben visszanyerte eredeti pompáját. A palota eredeti beosztása jórészt megmaradt, ahogyan a Thék Endre műhelyében készült faragott díszítőelemek, az egyedülálló lépcsőfeljáró és az emeleti helyiségek intarziája is. A Rezidencia jelenleg rendezvényközpontként működik. Reprezentatív termei, impozáns hallja elegáns otthona lehet gálaeseménynek, prezentációknak, elegáns esküvőknek.

A hallba lépve a faragásokkal gazdagon díszített, impozáns lépcső ragadja meg a figyelmünket, amely felvezet az emeleti termekhez. Itt található a Bálterem, amely akár 300 fő befogadására is alkalmas, konferenciák, bálok, esküvők ideális helyszíne.

A Csekonics teremben akár 100 fő is kényelmesen elfér, sajtótájékoztatók, partnertalálkozók, állófogadások tarthatóak itt.

Az Előadóterem a moziszerűen elrendezett fix széksoroknak köszönhetően vetítések, szekcióülések helyszínéül szolgálhat.

A Rezidenciában a vendéglátás is megoldott, kávészünettől a gálavacsoráig mindenre van lehetőség az impozáns termek valamelyikében vagy akár a Hallban is.

A gyönyörű épület a Kálvin tér közvetlen közelében található, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Óbudai Rendezvényközpont

Több mint 400 m2-es rendezvényterem, konferencia termek – ebből az egyik mobilfallal kettéválasztható – 35 m2-től 280 m2-ig – állnak kedves vendégeink rendelkezésére, a rendezvény típusának és létszámának megfelelően.

A terem mediterrán hangulatú, terméskő burkolatokkal! Gyönyörű téli kertje, szökőkútja elvarázsolja az ide érkezőket.
Szinte egyedülállóan, még koktélpult is van kialakítva!

A hely akár már 20 főtől-300 főig alkalmas a vendégek magas szintű kiszolgálására. A gyönyörű panorámájú teraszon – mely több mint 500 m2 – akár a polgári szertartás is megtartható!

XVI. kerület

Távol a városközpont nyüzsgésétől, gyönyörű rendezett park középén található sportkomplexum nagyteremét, vagy egy színház kiállító termét ajánljuk rendezvények, esküvők lebonyolításához.

A Corvin Művelődési Ház, Erzsébet ligeti Színház felújításával, korszerűsítésével és fejlesztésével további lehetőséget kapott sokrétű és színvonalas kulturális élet biztosítására és arra, hogy a kerület és vonzáskörzetének igazi kulturális centruma legyen. Mátyásföld szívében, zöldövezeti környezetben, ős fákkal övezett parkban, még színvonalasabban tudunk a kulturális igényeknek megfelelően programokat szervezni. Az egyre színesebb kínálatú rendezvényeink szervezésével célunk minden közönség réteg megszólítása a gyermekkorosztálytól a nyugdíjasokig. Színházi előadások mellett különböző kiállításoknak, gyermekprogramoknak, koncerteknek, táncesteknek, tanfolyamoknak, alkotóműhelyeknek és egyéb kulturális programoknak adunk teret.

AJAMK

A frissen felújított Művelődési Központ termei hangszigeteltek, a legkorszerűbb technikával felszereltek, légkondicionáltak, kiválóan alkalmasak konferenciák, családi események, esküvők lebonyolítására. Kiemelten ajánljuk a 360 fős színháztermet, melynek természetes megvilágításáról egy hatalmas üvegfal gondoskodik, közvetlen terasz kapcsolattal. Kisebb létszámú rendezvénynek megfelelő a Smaragd terem, melyben 100 fő fér el kényelmesen, eltolható üvegfallal, kapcsolódó tetőterasszal. Az intézmény akadálymentes, a szintek több lifttel megközelíthetők. Lehetőség van mobil színpad, hang-, fénytechnika bérlésére!

XIII. kerület

Angyalföldön található a rendezvényterem. Az épület vadonatúj, légkondicionált, természetes megvilágítású. Tökéletesen alkalmas konferenciák, meetingek, árubemutatók megtartására.

Korshak Rendezvényközpont Százhalombatta

A százhalombattai Rendezvényközpont 2010 tavaszán nyitotta meg kapuit a város szívében. Az impozáns épület – kivételes technikai megoldásainak köszönhetően – egy időben több rendezvény, időszaki kiállítás és egyéb kulturális esemény befogadására is kiválóan alkalmas. A Rendezvényközpont kettő darab 470 nm-es teremmel rendelkezik, amelyek mobil falrendszerrel több szekcióra is oszthatók, kisebb létszámú rendezvények, szekcióülések esetén. A csúcstechnológiával felszerelt termek légkondicionáltak, hangszigeteltek és bútorozottan is bérelhetők. A termek mobil és hangszigetelt térelválasztó falakkal rendelkeznek, így a konferenciatermek három kisebb szekciókra is oszthatók.

A helyszín előnyei:

- Beépített hang- és vetítéstechnika adott.
- A rendezvények lebonyolításához szükséges berendezést a bérleti díj tartalmazza.
- A tetőterasz több száz fős grill partik lebonyolításához remek lehetőséget nyújt, ahonnan csodás kilátás nyílik a város zöldövezeti részére és a mediterrán jelegű, modern Főtérre (Szent István tér).
- A helyszín előtt nyolcvankilenc ingyenes parkolóhely található, a hatvanhat férőhelyes ingyenes mélygarázs, a Szent István tér alatt is a vendégek rendelkezésére áll.
- A vendégek elszállásolására igény esetén a közeli háromcsillagos, wellness részleggel és só barlanggal rendelkező hotelben van lehetőség.

Sátor

A Golftanya Driving Range a III. kerületben, a Hajógyári szigeten várja leendő céges és magán rendezvényeit. Budapest szívében 23.000 m2 zöldterület, ill. egy 300 m2-es rendezvénysátor ad otthont a rendezvényének. Kreatív csapatunk az alábbi rendezvények szervezését, lebonyolítását vállalja:

Játékos, sportos és klasszikus csapatépítés a cég munkatársainak összekovácsolására.

Családi nap alkalmazottai és családjainak részére is. Gyerekeknek ugrálóvár, vízi csúszda, kalandos játékok, készségfejlesztő foglalkozások, felnőtteknek ügyességi játékok, gasztronómiai élmények tehetik feledhetetlenné a velünk töltött hétvégét!

Tartsa meg sajtótájékoztatóját, termékbemutatóját a Golftanyán! Szigetelődjenek el a nagyváros zajától és élvezzék a szép környezet nyújtotta lehetőségeket!

A rendezvények után egy hangulatos grillpartival, bográcsban főzéssel zárhatjuk a napot. Faszénen grillezett húsokkal, zöldségekkel, házi rétessel csillapíthatják éhségüket a vendégek.

Tropicarium

A Tropicarium külön bejárattal rendelkező rendezvényterme, mely alul 230 m², felül a galérián 106 m², egy időben 100-120 személy befogadására alkalmas.

Különlegessége és egyedi adottsága hogy egyik fala maga a cápaakvárium. Az ablak mérete: 2.5 m x 14 m. Az akváriumban 4 homoki tigris-, 1 barna-, 2 leopárd cápa és kb. 500 egyéb hal úszik a mintegy 1.4 millió liter vízben. A látvány lenyűgöző és utánozhatatlan, melyet, ha a megrendelő úgy kívánja, különleges függönyrendszerrel el lehet takarni és csak a megfelelő pillanatban a vendégek szeme elé tárni.

A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték meg, pl. a falakon sehol máshol nem látható, a hangulathoz igazodó egyedi mozaik minta látható.
Saját ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő helyiség, kis öltöző és mellékhelyiségek szolgálják a vendégek teljes kényelmét.
Az asztalokat, székeket a rendezvény jellege és a különböző igények szerint helyezzük el.
A teremben turbosound System hangosítás, kivetítési lehetőség, magas színvonalú, multi funkciós fénytechnika, optikai szálas látványelemek (többek között a csillagos ég mintázata), színpad stb. áll a vendégek rendelkezésére.

A rendezvényterem alkalmas vállalati rendezvények, továbbképzések, divatbemutatók, autó bemutatók, árubemutatók, disco stb. megrendezésére, de szívesen fogadjuk a megszokottól teljesen eltérő környezetre vágyó családokat, baráti közösségeket is egy jó hangulatú leány- vagy legénybúcsú, esküvő, zártkörű születésnap, stb. megünneplésére is.

Kiscelli Múzeum

A kiscelli dombon elterülő barokk épületegyüttes látványában megőrizte egykori jellegét. A földszintes melléképületek karéjából emelkedik ki az egyemeletes kolostorépület a sekrestyével és az oratóriummal. A volt trinitárius templomot többször átalakították viszontagságos története folyamán, a második világháborúban találat érte és kiégett, majd mint romhalmaz tengődött a nyolcvanas évek végéig. Rekonstrukció után korszerű világítási rendszert kapott, ami rendkívül rugalmas műtárgyvilágítást tesz lehetővé, padlófűtéssel van ellátva, és megmaradt a vakolatlan, nyers téglafal. A tér hatása igen impozáns, bár méretei csalókák, sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában, ennek nyilván a huszonöt méteres belmagasság az oka. Ez a tér a maga nemében egyedülálló, minden rendezvény számára komoly kihívást jelent, páratlan hatását nem lehet megkerülni, olyan eseményeket kell benne elhelyezni, amelyek alkalmazkodnak, és nem konkurálnak vele.

Közlekedési múzeum

A Múzeum változatos nagyságú és hangulatú terei utánozhatatlan lehetőséget biztosítanak különböző rendezvények színvonalas lebonyolítására.

A páratlan gyűjtemény sajátos hátteret biztosít konferenciák, prezentációk, állófogadások, vagy ültetett rendezvények részére.

A rendezvények lebonyolításának legfontosabb színterei:
- A bemutató csarnok, hangulatát a nagy mozdonyok, az állomásépület, és a makettek határozzák meg. Az állomás előtti részre színpad állítható. A csarnok akusztikája kiváló. Állófogadáson 300 fő, ültetve 200 fő fér el kényelmesen.
- A körbe futó galérián is elhelyezhető svédasztal, illetve 100 fő itt is leültethető.
- A kör alakú teremben régi autók állnak, melyek sajátos hangulatú díszletként szolgálnak. Állófogadás esetén 250 fő, ültetve 100 fő befogadására alkalmas.

Magyar Nemzeti Galéria

A múzeum, megfelelő színvonalú esti rendezvényekre, ültetett vagy állófogadásokra bérbe adja kiállítási tereit.
A Budavári Palota Duna felőli épületegyüttese, a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményeit őrzi. Főbejárata a Savoyai-teraszról, csodálatos panorámát kínál a fővárosra és a Dunára. Ajánlott belső helyszíneink, nemcsak a külső panorámával, hanem a magyar képzőművészet legkiemelkedőbb festményeivel és szobraival is, különleges atmoszférát biztosítanak exkluzív esti rendezvények számára.

Bérelhető területek

Budavári Palota, C épület (bejárat a Duna felőli oldalon)
Kupolacsarnok (I. és II. emeleti galériák)
Kupolaterem (III. emelet)
Állófogadás 1000 főig, ültetett vacsora 500 főig rendezhető.

Budavári Palota, D épület
Középkori és reneszánsz kőtár
Állófogadás 120 főig, ültetett vacsora 70 főig rendezhető. Alkalmas sajtótájékoztatók, meetingek, stb. rendezésére.

Magyar Mezőgazdasági Múzeum

A budapesti Városliget Széchenyi-szigetén, Alpár Ignác zseniálisan megtervezett és felépített épületegyüttese nem csupán jól működő múzeumépület, romantikus hangulatú palota, hanem Magyarország ezeréves építészettörténetének gyűjteménye is. Különleges egységekben mutatja be a román, a gótika, a reneszánsz és a barokk stílus magyarországi és egyben európai jellegzetességeit.  Az erdélyi gótikus vajdahunyadi vár kínálta az épületcsoport fő motívumát, ezután kapta az elkészült épületcsoport a nevét: „Vajdahunyad vár”.
Rendezvényszervezés szempontjából alkalmas helyszín, mely Európa egyik első közparkjában, a Városligetben emelkedik, s a Magyar Mezőgazdasági Múzeum műemlék épületegyüttesének ad otthont.

Bérelhető termeink:

I. Emeleti aula ( reneszánsz-barokk épületrész )
- Hasznos alapterület: 295 m2
Alkalmas:
- állófogadások (250 fő)
- ültetett vacsorák (180 fő) megrendezésére
Konferenciaterem ( barokk épületrész )
- Hasznos alapterület: 220 m2
Alkalmas:
- sajtótájékoztatók
- konferenciák
- előadások (220 fő) megrendezésére
Tanácsterem ( román épület )
Hasznos alapterület: 92 m2
Alkalmas:
- sajtótájékoztatók
- konferenciák (80 fő)
- állófogadások, ültetett vacsorák (50 fő) megrendezésére.
Kerengő ( román épület )
Hasznos alapterület: 220 m2
Alkalmas:
- állófogadások (150 fő) megrendezésére

Home Center

Az üzletközpontban kiváló adottságokkal rendelkező tréning és rendezvénytermek találhatók. Az igényesen kialakított kisebb-nagyobb termekben szakmai illetve családi rendezvények egyaránt szervezhetők. Üdítő környezetben fogadhatja vendégeit, jó megközelítéssel, és ingyenes parkolással. Üzletközpont teljes területe akadálymentesített.

Lurdy Konferencia központ

A Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont a belvároshoz közel, a Lágymányosi híd lábánál, a Lurdy ház első emeletén található.  Jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval, a parkolás ingyenes és a férőhelyek száma is szinte korlátlan.

Az 5 konferencia és rendezvényterem, több mint 2500 négyzetméteren várja előadását, rendezvényét, konferenciáját, vagy kiállítását, technikailag jól felszerelt, légkondicionált helyszínekkel. Terembérlés akár óránkénti időtartamra is.

Acsa-újlaki kastély

Az Acsa-újlaki kastélyt 1907-1910 között építtette a magyarországi evangélikus egyház akkori egyetemes felügyelője, báró Prónay Dezső lánya, Iphigéne és újdonsült veje, Patay István vármegyei főispán számára a Ságivölgyi majorban. Az Acsa-újlaki kastély építészeti kialakítása a középkori várjelleget hangsúlyozza. Az építtető mintaképe a régi acsai kastély. A kastély az ún. saroktornyos típusúak közé tartozik, amely megoldás a felvidéki késő reneszánsz várkastélyokra jellemző. Erre utal a oldalszárny reneszánsz pártázata is. Bárók és bárónők fényűző lakosztályokban pihentek, a virágos park zegzugos ösvényein sétáltak, és az arisztokrácia társasági életét élték, izgalmas lovas és vadász eseményeken, valamint lágy zenével, szép ruhákkal, ínycsiklandozó falatokkal fűszerezett bálokon.

A Prónay-Patay kastély fényűző élete nem veszett a múltba. A luxus, az elegancia és a kényelem itt maradt. A kastélyba betérve ma Ön is átélheti mindezt. A kastély belső kialakítására már a kényelem és a reprezentáció mértéktartó barokkos megfogalmazása jellemző.

Rausch Palota

Az alábbiakban egy különleges helyszínt, az Andrássy úton elhelyezkedő teljesen felújított Rausch Palotában lévő arany múzeum épületét, vagy  annak egyes részeit szívesen ajánljuk cégek, magánrendezvények, esküvők  figyelmébe. Az Orchidea és a „Wunderkammer” termek, alapfunkciójuk mellett alkalmasak tárgyalások, bizalmas megbeszélések, találkozók, előadások, vetítések, koncertek és más különleges rendezvények (pl. esküvő) megtartására. Az Aranymúzeum támogatójaként Budapest szívében pompás környezetben, lélegzetelállító műtárgyak között rendezheti saját rendezvényeit. Kérésére Esti-séta partit szervezünk biztosítva a Múzeum kizárólagos rendelkezésre bocsátását, de akár Reggeliket, Vacsorákat, Koktél partikat rendelhet, mindig az Ön igényeihez alakítva. Az Aranymúzeum maga a díszlet ahhoz, hogy vendégeit felejthetetlen élményben részesíthesse.

Balatonalmádi, borok és rendezvények háza

Az egyszerű, de méltóságteljes eredeti külső megőrzése mellett az igényes munka eredménye a látványos belső tér és a csatlakozó parkosított környezet. A létesítmény sokféle program megrendezéséhez nyújt barátságos, hangulatos környezetet. Az épület és környezetének felújításával és rendezésével helyreállt a középkori településközpont korábban egységes látványa, a korábban felújított barokk templom és kolostor épületegyüttessel. Rendezvények esetén az alábbi termek, illetve ezek bármilyen kombinációja áll vendégeink rendelkezésére:

Az 590 m2-es boltíves Pince befogadóképessége borbemutató esetén 500 fő, színházi-zenés előadásnál 600 fő.

A földszinten a 276 m2-es Nagyterem különböző elrendezésekben az alábbi befogadóképességgel használható rendezvények lebonyolítására: iskola: 120 fő, U-alak: 100 fő, színház: 330 fő, ültetett – állófogadás: 200 fő.

A 140 m2-es Kisteremben akár 100 fő számára biztosítható étkezési lehetőség.

Balatonföldvár

Balatonföldvár kulturális életének központja a Bajor Gizi Közösségi Ház és Könyvtár. A régi földvári kultúrház – aminek ócska színpadát Bródy János is megénekelte – helyett 1994-ben adták át az új, modern épületet. A közösségi ház frekventált helyen, a város központjában várja látogatóit. Az intézmény kimondottan több funkció betöltésére létesült, jól kiszolgálva az eltérő kulturális igényeket. A korszerű, egyedi tervezésű és kellemes hangulatú épület alapterülete 1 400 m2. Különböző méretű termei többféle rendezvény megtartását is lehetővé teszik.
Főbb helyiségei a nagyterem vagy színházterem 290 férőhellyel, az emeleti galériás könyvtár, az 50 fő befogadására alkalmas kiselőadó- és kiállító terem, a 20 fős oktatóterem.

A közösségi házat több művészeti alkotás is díszíti. A ház névadójáról, Bajor Giziről készült dombormű, V. Majzik Mária alkotása a földszinten található.

« vissza