Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Grill parti

Kötetlen, szabadon szervezett rendezvény, ahol az ételek nyílt tűzön, a vendégek előtt készülnek. Baráti társaságok összejövetelét teszi lehetővé, de jellegénél fogva az üzleti életben is jó lehetőséget biztosít, a partnerek hangulatos találkozásához. Kimondottan gasztronómiai rendezvény, mert az összejövetel fő célja a szabad tűzön történő ételkészítés hangulatának átélése, és az így készült ételek elfogyasztása. Mindig szabadban, teraszon, kertben bonyolítjuk le. A mai túlhajszolt világban remek kikapcsolódási lehetőséget kínál.
A grillezett húsok kevés zsiradékot tartalmaznak, ugyanakkor az eljárás a nyersanyagokból tökéletesen kihozza az illatot, az ízt a zamatot. gyakran a vendégek maguk is részt vesznek az ételek elkészítésében, a nyárson vagy roston sütésben. Az italokat az asztalon vagy egy külön italos asztalon helyezzük el, ahol a vendégek szintén kiszolgálhatják magukat. Különleges élmény ha saját maguk csapolhatják hordóból a sört.

Ajánlatkérés