Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service Etalon Party Service
Cégünk több mint …
Cégünk több mint 10 éve biztos résztvevője a rendezvényszervezés világának.
Gasztronómia

Az étkezés során az egyes fogások mintegy beharangozzák az utánuk következőt, egyre fokozva az izgalmat a  fináléig, a desszertig.  A szemünkkel is eszünk: habzsoljuk a színeket, a textúrákat, az íz élvezete csak ezután következik.
Az asztalhoz ülés öröme az élet legfontosabb rítusai közé tartozik: az érzékszerveink kényeztetésének ideje.  Az étkezés minden érzékszerv számára élmény.

Az ételeink elkészítésében meghatározóak a válogatott, friss alapanyagok, zöld fűszerek, melyek mesés íz világa igazi gasztronómiai élményt nyújtanak.

Manapság, amikor az emberek egyre nyitottabbak a kulináris kalandokra, az elismert séfek nem elégszenek meg az ízlelő bimbók kényeztetésével.  A  séfünk és szakácsaink szabadjára ereszthetik kreativitásukat, és modern technikákkal dolgozhatják fel a friss alapanyagokat.

Maximális elvárásaink tükröződnek a fogások minőségében, mennyiségében és ízében,  a kiszolgálás színvonalában.

Sok-sok rendezvénnyel, esküvővel a hátunk mögött, folytonos fejlesztésekkel,  kreativitással és nem utolsó sorban megbízhatóságunkkal járulunk hozzá a rendezvény sikeréhez!

Az általunk ajánlott helyszíneken, Laczik Tamás mesterszakács vezényletével, saját szakképzett, sok év alatt összekovácsolódott személyzetünk a legjobb minőségi nyersanyagokból, készíti el helyben a kiválasztott ételeket. Minden esetben egyedi, alkalomhoz illő menüsort állítunk össze, a megrendelő elképzelései alapján.

Figyelembe vesszük a vendégek összetételét, tapasztalataink alapján, tanácsainkkal segítjük a választást. Igény esetén kímélő vagy vegetáriánus ételsorokat is ajánlunk. Kiszállítással is a legkiválóbb minőséget biztosítjuk.
Rendezvényeinkhez saját, teljes eszközparkkal rendelkezünk.

« vissza